viernes, 7 de diciembre de 2012




"Los sueños cambiaron el destino de los hombres y de las naciones"

Uf, amb la pell de gallina desprès de veure aquest vídeo...


Seguiremos” és un videoclip, compost per Macaco, molt bonic que reflexa les grans il·lusions, esperances, ganes de lluitar, valentia, força i un seguit d’adjectius més que ens transmeten aquests petits infants patents de la malaltia de càncer,

La majoria de vegades, ens queixem del tema salut sense saber molt bé perquè, suposo perquè estem acostumats a queixar-nos... Tenim la gran sort d’estar bé de salut! No podem demanar més... I més quan veig un vídeo d’aquest on veus infants que no poden anar a l’escolar, sortir a jugar al carrer, anar al parc, etc. Hauríem d’aprofitar les petites coses que ens proporciona la vida i valorar-les. N’estic segura que aprofitaríem més els petits detalls de la nostra vida.

Malauradament, hi ha una gran quantitat d’infants que, conjuntament amb les seves famílies, han de lluitar dia rere dia per anar millorant i seguir endavant, encara que el món se’ls vingui damunt, ells amb positivitat i entusiasme surten endavant.

Més d’una vegada hauríem de prendre exemple d’aquests petits infants i les persones que els envolten per aprendre la lliçó de lluita i valentia.

Amb l’ajuda de persones com Macaco els petits fets, com gravar un videoclip d’aquesta manera tant especial i afectiva, són possibles!

No hay comentarios:

Publicar un comentario