viernes, 7 de diciembre de 2012

Històries de vida


A l’assignatura “Estratègies d’intervenció II” se’ns va plantejar una activitat molt personal, confeccionar, de manera breu, la nostra història de vida. En el meu cas, èrem el grup "Diveruib" format per Estefanía, Isma., Silvia i Maialen.



En un principi, se’ns va demanar fer recerca als nostres avis, pares i mares, sobre certs temes en concret com eren l’alimentació, el tipus de joc que es feia, la vestimenta. No va quedar del tot clar com s’havia de realitzar aquesta presentació fent que cada grup confeccionés el que havia entès del treball, sortint unes presentacions d’històries de vida d’allò més variades i boniques.

Desprès de realitzar aquest treball i tenir la oportunitat de conèixer una mica més al grup de companys/es, em va faltar una mica més d’informació de com poder plantejar aquesta mateixa activitat dins les aules i treballar sobre aquest tema tant important com és el coneixement de la nostra vida. Crec que hauríem de tractar una mica més les diferents metodologies per aplicar-ho dins les aules. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario