domingo, 26 de febrero de 2012

Menjador de l'Escoleta

Avui diumenge, desprès de passar un cap de setmana on el sol ha estat el gran protagonista, us volia presentar l’espai on pas un parell d’horetes al dia.

Us presento el menjador on estic als migdies, amb els infants.
És un espai petit però acollidor, on dinen 12 infants aproximadament de totes les edats del primer cicle. Tenim de nadons fins a tres anys i és un goig passar el temps amb ells. L’any passat eren el doble, però degut a la situació econòmica que estem travessant, s’ha notat la manca d’infants matriculats a les Escoletes infantils.


Quan ens van comunicar, a la meva companya i a jo, l’oportunitat d’encarregar-nos del menjador vàrem acceptar de cop i ens vam posar a començar a preparar-lo. Abans s’hi dedicava un altre espai sense quasi decoració i nosaltres ho vam canviar tot. L’objectiu nostre era transformar el menjador en un espai on els infants aprenguessin normes de convivència, d’alimentació, normes bàsiques (ajudar a preparar la taula, llevar-la...) no que tan sols fos el fet de menjar.

Com podreu veure a la fotografia tenim uns cartells on es veu com ha anat el dia (si s’ho han menjat tot, si els hi ha agradat..) per així desprès poder informar millor a les famílies. I amb aquesta dinàmica dels rotllos de colors els infants es motiven més a l’hora de menjar ja que desprès són ells mateixos els qui ens ajuden a aferrar-los, els hi encanta.
Desprès també tenim les diferents bosses de reciclatge, amb uns cartells on es pot veure quin tipus de material pertany a cada color.


Això es la distribució que tenim, avui per avui, al menjador. L’objectiu que està pensat per més endavant es començar a introduir amb els més grans l’hàbit de rentar-se les dents desprès de dinar. Encara no està en funcionament ja que disposem de poc temps de marge al finalitzar el dinar.

Esper que us agradi!
S’accepten suggerències, tot sigui per a millorar.

Bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario